PKN
 PGA WIJKGEMEENTE NOACH
 
vorige zondagen 2016 vorige zondagen 2016
Zondag  7 februari : 5e zondag na Epifanie.  dit is een schooldienst met de Telgenborch. Het thema voor deze dienst is: Vertrouw er op!. We lezen Marcus 4:35-41. Kinderen en leerkrachten doen natuurlijk volop mee in deze dienst. Ze zullen vertellen waar ze bang voor zijn, maar ook wie ze vertrouwen. we zingen liederen die de kinderen op school leren, maar ook een aantal bekende liederen uit het liedboek. 
-----------------------------------

Zondag 31januari: 10 uur, 4e zondag van Epifanie. 
Dit is een adoptiedienst. Deze dienst wordt ingevuld door de jeugd. 

We vinden het belangrijk om de jeugd in onze kerk een plaats te geven. Het is dan ook goed om aanwezig te zijn bij deze dienst en zo te laten zien dat we ook hun inbreng zeer op prijs stellen.

Zij schrijven er zelf over: JK in de kerk!? 
ZONDAG 31 JANUARI om 10 uur is het zover: Dan kunnen we met z’n allen deelnemen aan een fris bruisende ADOPTIEDIENST met als thema JEUGDKERK – VAN HUIS EN HAARD.
In deze verrassende viering krijgt u de gelegenheid om te beleven hoe het er in onze eigen tweewekelijkse NOACH-Jeugdkerk aan toegaat. Het wordt dan ook letterlijk een dienst voor alle leeftijden. Dus laat u verademen: kom allemaal!
De jeugdouderlingen Theo en Gonneke
 
-----------------------------------

Voorgaande zondag 24 januari 3e zondag van Epifanie
Voorganger ds Dick van Bart. Het thema voor de nevendienst is: Hier staat hij voor, met als lezingen: Jesaja 61:1-9 en Lucas 4:14-21

-----------------------------------

Voorgaande zondag 17 januari 2e zondag van Epifanie.
Dit is een oecumenische dienst in de St. Jozefkerk. Er is ook jeugdkerk, samen met de jongeren van de st. Jozefkerk. 
De gezamenlijke koren doen mee aan deze viering. Voorgangers zijn José v.d. Bosch-v. Os en Dick van Bart. Het thema in deze week van gebed voor de eenheid is; Het woord is aan jou. Dat thema is opgesteld door mensen uit Letland. De lezingen zijn uit exodus 19:3-6 en 1 Petrus 2:9-12 en Matteüs 5:14-16. Na de dienst drinken we samen koffie.

Komende zondag: ZONDAG 31 JANUARI om 10 uur is het zover:
Dan kunnen we met z’n allen deelnemen aan een fris bruisende ADOPTIEDIENST met als thema JEUGDKERK – VAN HUIS EN HAARD.
In deze verrassende viering krijgt u de gelegenheid om te beleven hoe het er in onze eigen tweewekelijkse NOACH-Jeugdkerk aan toegaat. Het wordt dan ook letterlijk een dienst voor alle leeftijden. Dus laat u verademen: kom allemaal!
 
De jeugdouderlingen Theo en Gonneke

-----------------------------------

Voorgaande zondag 10 januari
Voorganger: mevr. Jeanne Willems
 
Schriftlezingen: 2 Koningen 5 : 1-19 en Lucas 3 : 1-21
Thema voor de kindernevendienst: Hemelse kracht

-----------------------------------

Voorgaande zondag 3 januari
In deze dienst schenken we aandacht aan het feit dat Tieska Knotter voor een aantal maanden pastoraal werk zal gaan doen. Samen met de Bleek wordt voor het vervolg gekeken naar oplossingen waarbij ook mensen toegerust kunnen worden om bepaalde taken op zicht te nemen als vrijwilliger. Maar voorlopig zijn we blij met haar hulp. Ze zal dat doen voor de mensen boven de 75 jaar in de het vroegere ‘Emmausdeel’ en de Markgraven.
Het thema voor de nevendienst is: Wie wijst jou de weg? De lezingen zijn: Jesaja 60:1-6 en Matteus 2:1-12. We vieren in deze dienst het Heilig Avondmaal en na afloop kunnen we onder de koffie met kniepertjes elkaar een goed nieuw jaar wensen.
terug
 
 
Together - Zang
 
Actueel:
Kerkdienst uitzending op:

Klik daarvoor op moment van uitzending hier
Wilt u het later (en/of  in groot beeld) kunnen zien, dan kunt u dat doen bij kerkdienstgemist.nl
 
NOACH kerkdiensten op internet

Klik daarvoor op moment van uitzending hier    (zondag, 10 uur)  

Wilt u kerkdiensten vanuit onze Protestantse Wijkkerk NOACH in de herhaling beluisteren, klik daarvoor op het bovenstaande logo of klik hier en kijk onderaan op de pagina

Ook kunt u dat doen bij kerkdienstgemist.nl meer
 
Privacywetgeving
Hier leest u onze privacyverklaring
 
Elke eerste zondag
meer
 
De Boodschappenmand
meer
 
Opmaak Zondagsbrief
meer
 
De andere PGA-wijken
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.