PKN
 PGA WIJKGEMEENTE NOACH
 
NOACH kerkdiensten op internet NOACH kerkdiensten op internet

Indien u beschikt over een computer met Internetaansluiting en geluidsboxen dan kunt u de diensten al luisterende meemaken..
U dient naar www.kerkdienstgemist.nl te gaan via uw internetaansluiting, dan te kiezen voor Overijssel, Almelo en NOACH.
De dienst staat open vanaf iedere zondag 10.00 uur.

Indien u niet beschikt over een computer met Internetaansluiting, maar toch graag de diensten wilt beluisteren dan kunt u contact opnemen met de Diaconie van onze Wijkkerk NOACH. Contactpersoon in deze is mw. Marjolein Barneveld. Een aansluiting met een speciaal daarvoor bestemde  geluidsbox wordt dan voor u verzorgd. Zie hieronder onder het kopje Informatie.

Voor verdere technische vragen kunt u terecht bij Dick van Harlingen, tel. 0620728745.

Hieronder vindt u een uitvoerig verhaal over de werking van www.kerkdienstgemist.nl  en van de noodzakelijke  apparatuur.

om de laatste uitzending te beluisteren. Klik aan de rechterzijde op de downloadknop om de uitzending op uw computer op te slaan.
  
INFORMATIE
 
Indien u niet over een internetverbinding beschikt, kunt u via een ‘Lukas Box’ alsnog meeluisteren. De ‘Lukas Box’ werkt zowel over een traditionele telefoonlijn als over een internetaansluiting.
Elke dienst in NOACH, waaronder ook huwelijks- en uitvaartdiensten, wordt opgenomen via kerkdienstgemist.nl
 
Voor het beluisteren van de diensten via internet worden u geen kosten in rekening gebracht. Wanneer u met een ‘Lukas Box’ via de telefoonlijn meeluistert, betaalt u wel voor de gebruikte telefoontikken. Gemiddeld zal een dienst ongeveer €5,- aan telefonie kosten.
 
Neem contact op met uw diaken of met de scriba voor meer informatie over de ‘Lukas Box’.

terug
 
 
Together - Zang
 
Actueel:
Kerkdienst uitzending op:

Klik daarvoor op moment van uitzending hier
Wilt u het later (en/of  in groot beeld) kunnen zien, dan kunt u dat doen bij kerkdienstgemist.nl
 
NOACH kerkdiensten op internet

Klik daarvoor op moment van uitzending hier    (zondag, 10 uur)  

Wilt u kerkdiensten vanuit onze Protestantse Wijkkerk NOACH in de herhaling beluisteren, klik daarvoor op het bovenstaande logo of klik hier en kijk onderaan op de pagina

Ook kunt u dat doen bij kerkdienstgemist.nl meer
 
Privacywetgeving
Hier leest u onze privacyverklaring
 
Elke eerste zondag
meer
 
De Boodschappenmand
meer
 
Opmaak Zondagsbrief
meer
 
De andere PGA-wijken
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.