PKN
 PGA WIJKGEMEENTE NOACH
 
Kerkbalans 2018 Kerkbalans 2018

NOACH - resultaat
Allereerst natuurlijk even terugkijken op de uitslag van Kerkbalans en dan zeg ik tegen alle mensen die dit resultaat weer mogelijk hebben gemaakt, hartelijk dank. Een paar % terugloop hadden we in de begroting al ingecalculeerd en met een kleine aanpassing is de begroting weer helemaal rond. Elk jaar weer spannend, ook dit jaar weer met een resultaat waar we blij en dankbaar mee mogen zijn.

Uitslag Kerkbalans 2018
Op 10 februari 2018 is de uitslag (prognose) van de actie Kerkbalans vastgesteld in de vergadering van Wijk Geldwerving en afgevaardigden van Algemene Kerkenraad (AK), het College van Kerkrentmeesters (CvK) en College van Diakenen (CvD). Onder dankzegging aan alle toezeggers en medewerkers presenteren we de uitslag:Kerkbalans 2018 - planning 

Beste gemeenteleden,

Vanaf morgen (22 januari) zal de envelop voor de actie kerkbalans 2018 weer bij u worden bezorgd. Zoals gebruikelijk zal een week later uw antwoord worden opgehaald. Uiteraard vragen wij ook dit jaar weer nadrukkelijk uw aandacht voor deze voor onze kerk zo belangrijke actie. De kerk heeft uw bijdrage ook nu hard nodig om “kerk te kunnen zijn en blijven” en de financiële zorgen die nog altijd bestaan, te lijf te kunnen gaan. We zullen met z’n allen de schouders er onder moeten zetten. Daarom is een financiële bijdrage ook dit jaar weer van het grootste belang.Thema: Mijn kerk verbindt, mijn kerk in balans.
 
We zijn door de kerk verbonden met God, met elkaar en met de generaties voor en na ons. We houden elkaar vast in geloof en verbinden ons met mensen die steun nodig hebben. Nu het steeds vaker ‘ieder voor zich’ lijkt te zijn, is het de kerk die verbindt. Geef aan die verbinding. Geef aan Kerkbalans.


Het motto voor de actie kerkbalans 2018 is wederom hetzelfde als de afgelopen jaren, namelijk : "Mijn kerk in balans”. Of u dat ook zo voelt, kunt u middels uw bijdragen voor kerk en diaconie kenbaar maken op het formulier dat u in de envelop, die de komende week bij u wordt bezorgd, aantreft.

Namens de leden van de commissie geldwerving van NOACH bedank ik u alvast voor uw financiële  bijdrage.
Een bijzonder woord van dank aan alle gemeenteleden die zich ook dit jaar weer met hart en ziel inzetten om de actie Kerkbalans te laten slagen en hopelijk tot een succes te maken. Zonder hun inzet is dit niet mogelijk.

Dank u wel
Albert van ‘t Hag

-----------------------------------

Kerkbalans 2017 - uitslag
Over Kerkbalans heb ik al eerder geschreven, hieronder staat het resultaat van alle wijken in Almelo. Een mooi resultaat voor NOACH, helemaal op niveau van de begroting. We hoeven niets aan te passen. Hartelijk dank aan allen die ook dit jaar weer hebben bijgedragen aan dit resultaat. De kerk is ons wat waard, om het zo maar eens te zeggenRob Franken,
----------


 

terug
 
 

Inloggen


Privacywetgeving
Hier leest u onze privacyverklaring
 
Actueel:
Vrouwendag    Kerkbalans-uitslag
 
Welkom in de kerk - Jaarthema 2017-2018
meer
 
Wijknieuws
meer
 
Facebook
Hier gaat u naar de facebook pagina van NOACH
 
NOACH kerkdiensten op internet
Nieuw: Live nu met bea-merpresentatie. Klik daarvoor op moment van uitzending hier    (zondag, 10 uur)  

Wilt u kerkdiensten vanuit onze Protestantse Wijkkerk NOACH in de herhaling beluisteren, klik daarvoor
op het bovenstaande logo
of klik hier
meer
 
Elke eerste zondag
meer
 
Oud papier / Nieuwe plek
meer
 
De Boodschappenmand
meer
 
Opmaak Zondagsbrief
meer
 
De andere PGA-wijken
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.