PKN
 PGA WIJKGEMEENTE NOACH
 
ak-nieuws ak-nieuws

De Protestantse Gemeente Almelo - PGA - heeft een Algemene Kerkenraad - AK - . Hier wordt het beleid gemaakt voor de PGA. De AK bestaat uit vertegenwoordigers van de wijkkerkeraden. Relevant nieuws uit de AK kunt u lezen in het informatieblad Kwintet van de PGA. Hieronder staat de link daar naar toe.

Voor deze informatie verwijs ik u naar deze pagina op de centrale website.

 
Kanselboodschap Algemene Kerkenraad - 6 december 2015 Kanselboodschap Algemene Kerkenraad - 6 december 2015

Gisteravond is in een gezamenlijke vergadering van Wijkkerkenraad Pniël en de Algemene Kerkenraad de voordracht van de beroepingscommissie Pniël aanvaard. In verband daarmee is de volgende kanselafkondiging opgesteld:
 
Graag bericht de Algemene Kerkenraad het volgende:
De beroepingscommissie van wijkgemeente Pniël heeft ten aanzien van de te beroepen predikant in de vacature van ds. Rein van Dijk een advies uitgebracht. Dit advies is uitgebracht in de, daartoe op 3 december jl. gehouden, gezamenlijke vergadering van de Kerkenraad wijkgemeente Pniël en de Algemene Kerkenraad.
Door de beroepingscommissie is ds. Marco Montagne voorgedragen als te beroepen predikant. Momenteel is ds. Montagne als predikant verbonden aan de Protestantse wijkgemeente Rotterdam-Schiebroek.
De Algemene Kerkenraad is verheugd u, mede namens de kerkenraad van wijkgemeente Pniël, te kunnen meedelen dat deze voordracht unaniem door beide kerkenraden is aanvaard.
 
Als Algemene Kerkenraad wensen wij de kerkenraad en wijkgemeente Pniël van harte Gods zegen toe bij de verdere afwikkeling van de beroepsprocedure, in de hoop dat men snel de nieuwe predikant welkom kan heten

Namens de AK,
 
Adriaan Pas
-scriba a.i.-
 

 
 

Inloggen


Privacywetgeving
Hier leest u onze privacyverklaring
 
Actueel:
Vrouwendag    Kerkbalans-uitslag
 
Welkom in de kerk - Jaarthema 2017-2018
meer
 
Wijknieuws
meer
 
Facebook
Hier gaat u naar de facebook pagina van NOACH
 
NOACH kerkdiensten op internet
Nieuw: Live nu met bea-merpresentatie. Klik daarvoor op moment van uitzending hier    (zondag, 10 uur)  

Wilt u kerkdiensten vanuit onze Protestantse Wijkkerk NOACH in de herhaling beluisteren, klik daarvoor
op het bovenstaande logo
of klik hier
meer
 
Elke eerste zondag
meer
 
Oud papier / Nieuwe plek
meer
 
De Boodschappenmand
meer
 
Opmaak Zondagsbrief
meer
 
De andere PGA-wijken
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.