PKN
 PGA WIJKGEMEENTE NOACH
 
Together/Koor Together/Koor
Zanggroep "Together"

Wij prijzen ons gelukkig met een koor of zangroep met de naam "Together", in onze wijk. De opzet van de zanggroep is participatie in speciale diensten, zoals rondom Pasen, Kerst, doop, de laatste zondag van het kerkelijk jaar, de Startzondag en in de vespers op dankdag (traditioneel een gemeenteavond). Frank den Bakker, destijds organist in de Emmaüskerk, is de begeleider.
De opzet is anders dan die van een cantorij, die veel meer ter ondersteuning van de liturgie een plek heeft in de erediensten.
Het repertoire is breed: liedboek, opwekking, Taizé, joods, canons.De repetities zijn op de woensdagavond van 18:45 - 20.15 uur in de kerkzaal van de Schelfhorst. De start is in september en we gaan meestal door tot en met eind april.
Er wordt een financiële bijdrage van 75 euro per jaar van de leden gevraagd. Geen geld voor een uur zeer ontspannen en toch serieus zingen! Komt u eens een keer langs op de woensdagavond en ontdek hoe leuk het is! Versterking is altijd welkom, vooral bij de mannen.
 
 
terug
 
 
Together - Zang
 
Actueel:
Kerkdienst uitzending op:

Klik daarvoor op moment van uitzending hier
Wilt u het later (en/of  in groot beeld) kunnen zien, dan kunt u dat doen bij kerkdienstgemist.nl
 
NOACH kerkdiensten op internet

Klik daarvoor op moment van uitzending hier    (zondag, 10 uur)  

Wilt u kerkdiensten vanuit onze Protestantse Wijkkerk NOACH in de herhaling beluisteren, klik daarvoor op het bovenstaande logo of klik hier en kijk onderaan op de pagina

Ook kunt u dat doen bij kerkdienstgemist.nl meer
 
Privacywetgeving
Hier leest u onze privacyverklaring
 
Elke eerste zondag
meer
 
De Boodschappenmand
meer
 
Opmaak Zondagsbrief
meer
 
De andere PGA-wijken
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.