PKN
 PGA WIJKGEMEENTE NOACH
 
Soberheidsactie 2018 - Vang je droom Soberheidsactie 2018 - Vang je droom
De diaconie heeft voor deze tijd het volgende project gekozen: Vang je droom.

Stichting Vang je Droom bestaat inmiddels 9 jaar en heeft als doel dromen van kinderen t/m 18 jaar, die in Twente of Salland wonen, te realiseren.  

Dromen die op dit moment door hun naaste omgeving niet te realiseren zijn, vaak om financiële redenen. Wat belangrijk is, is het creëren van een herinnering. Een beleving waar nog lang met een glimlach aan teruggedacht kan worden. De hoop is dat het kind voelt dat hij of zij het waard is om in zijn of haar dromen te geloven. Het gaat hierbij niet om zieke of gehandicapte kinderen, maar om kinderen “met een onzichtbare rolstoel”.

Een professionele hulpverlener kan via de website een individuele aanvraag indienen; de aanvragen zijn heel divers. Dat kan o.m. variëren van dagje uit naar een pretpark, een rondrit in een brandweerauto, een slaapkamermetamorfose of een vakantie.

Daarnaast worden er ook groepsactiviteiten geinitieerd. Daarvoor worden kinderen en hun ouders uitgenodigd die binnen de doelgroep vallen. Voorbeelden van al georganiseerde groepsactiviteiten zijn: een Helden- en Kampioenen dag voor vluchtelinggezinnen, met kinderen uit onze doelgroep een voetbalwedstrijd van FC Twente bezoeken, met kinderen/cliënten van de Voedselbank naar de droomauto dag op het circuit van Zandvoort enz.  Op o.a. de website www.vangjedroom.nl zijn veel droomvoorbeelden terug te vinden.

Tijdens de dienst van 18 februari is een commissielid van de stichting aanwezig en geeft met behulp van de beamer een korte presentatie. In deze dienst worden ook de spaardoosjes uitgedeeld.

Als diaconie van NOACH hopen we met Pasen met uw hulp de stichting een mooie gift te kunnen overhandigen, zodat die vele dromen kan realiseren.
U doet toch ook mee?
terug
 
 
Facebook
Hier gaat u naar de facebook pagina van NOACH
 
Together - Zang
 
Actueel:
Kerkdienst uitzending op:

Klik daarvoor op moment van uitzending hier
Wilt u het later (en/of  in groot beeld) kunnen zien, dan kunt u dat doen bij kerkdienstgemist.nl Meet and Eat met vluchtelingen    
 
Een goed verhaal - Jaarthema 2019-2020
meer
 
Wijknieuws

  meer
 
NOACH kerkdiensten op internet

Klik daarvoor op moment van uitzending hier    (zondag, 10 uur)  

Wilt u kerkdiensten vanuit onze Protestantse Wijkkerk NOACH in de herhaling beluisteren, klik daarvoor op het bovenstaande logo of klik hier en kijk onderaan op de pagina

Ook kunt u dat doen bij kerkdienstgemist.nl meer
 
Privacywetgeving
Hier leest u onze privacyverklaring
 
Elke eerste zondag
meer
 
De Boodschappenmand
meer
 
Opmaak Zondagsbrief
meer
 
De andere PGA-wijken
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.