PKN
 PGA WIJKGEMEENTE NOACH
 
Serious Request 2015 Serious Request 2015
!Jongeren die Hongeren 2015!
Het weekend van 20 december 2015 hebben jongeren in Almelo laten zien dat ze er veel voor over hebben om andere jongeren te helpen, door acties te doen voor Serious Request van 3FM en het Rode Kruis. Bij de Pniel en NOACH is 24 uur niet gegeten (wat tot zeer creatieve uitspattingen heeft gezorgd, en jongeren van de Bleek hebben de cheque al lopend en fietsend van Almelo naar het Glazen Huis in Heerlen gebracht. Ook de Ontmoeting en de Grote Kerk hebben hun steentje bijgedragen.
NOACH kon zondagochtend melden dat de laatste tussenstand €1662,72 was. Dank voor uw gulle bijdrage! Op de cheque vanuit de 5 PGA wijkgemeenten stond uiteindelijk €4634,99 en daar is de afgelopen week nog een paar honderd euro bijgekomen.
Ik ben ontzettend trots op onze eigen jongeren dat ze zich weer hebben ingezet voor anderen. De 24 uur waren heel gezellig en zo om! Daarnaast vind ik het geweldig dat het gelukt is om deze actie met alle 5 de wijkgemeenten te organiseren. Dat smaakt zeker naar meer!

Gonneke Bennes

link filmpje: https://youtu.be/7c6NgtTnhZE

terug
 
 
Together - Zang
 
Actueel:
Kerkdienst uitzending op:

Klik daarvoor op moment van uitzending hier
Wilt u het later (en/of  in groot beeld) kunnen zien, dan kunt u dat doen bij kerkdienstgemist.nl
 
NOACH kerkdiensten op internet

Klik daarvoor op moment van uitzending hier    (zondag, 10 uur)  

Wilt u kerkdiensten vanuit onze Protestantse Wijkkerk NOACH in de herhaling beluisteren, klik daarvoor op het bovenstaande logo of klik hier en kijk onderaan op de pagina

Ook kunt u dat doen bij kerkdienstgemist.nl meer
 
Privacywetgeving
Hier leest u onze privacyverklaring
 
Elke eerste zondag
meer
 
De Boodschappenmand
meer
 
Opmaak Zondagsbrief
meer
 
De andere PGA-wijken
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.