PKN
 PGA WIJKGEMEENTE NOACH
 
Samenloop voor de Hoop 2019 Samenloop voor de Hoop 2019
Succesvolle Samenloop voor Hoop!!
We kunnen terugzien op een succesvolle Samenloop Voor Hoop van zaterdag 22 en zondag 23 juni jl.
U heeft uit de media kunnen vernemen dat de opbrengst ruim € 83.000,= is en er komen nog steeds gelden binnen! Mede door verkoopacties van alle teams, sponsorbijdragen  van familie en vrienden van deelnemers en natuurlijk door de deelnemers zelf is dit mooie bedrag bij elkaar gebracht.

Het weer was geweldig, de sfeer top en vooral de kaarsenceremonie zeer indrukwekkend. Als u geweest bent, weet u wat ik bedoel en als u niet geweest bent, heeft u zeker wat gemist! Graag wil ik als teamcaptain van team Noach niet alleen onze “lopers” maar iedereen bedanken die op zijn of haar manier een steentje heeft bijgedragen en natuurlijk ook mijn dank voor de prettige samenwerking met de teams Siem, Sjoers, Hands On en Take 5.

Een grote pluim en alle lof voor de organisatie van deze editie van de Samenloop voor Hoop, waar o.a. Frida Wessels en Gonneke Bennes deel van uit maakten. We zien uit naar de volgende editie!
Bouwe Hellema
------------------------

Bericht over aanmelden
De website voor de Samenloop voor Hoop in Almelo is aangepast door het KWF.
Op deze pagina kunt u zich aanmelden: https://www.samenloopvoorhoop.nl/doe-mee
Klik op Deelnemers etc. 
en geef je op bij team 15, NOACH. Kom op, doen!!! Hoe meer mensen hoe meer vreugd.
En het is natuurlijk gezelliger om niet alleen te lopen, dus motiveer zoveel mogelijk familie, vrienden enz. om zich aan te sluiten bij team NOACH om mee te doen met deze Samenloop op 22 en 23 juni 2019. Deelnamekosten: 15 euro p.p. Dit komt geheel ten goede aan het KWF.

Zaterdag 22 juni
In 2017 heeft een aantal gemeenteleden van de NOACH mee gedaan aan de Samenloop voor Hoop, een wandelevenement van het KWF, de opbrengst van dit evenement komt ten goede aan onderzoeken om kanker te genezen, beheersbaar te maken of om te buigen naar een chronische ziekte.
In 2019 is er weer een Samenloop voor Hoop in Almelo en wel op zaterdag 22 juni vanaf 14.00 uur en zondag 23 juni tot 14.00 uur bij voetbalvereniging AVC Heracles aan de Bornsestraat (dus de amateurvereniging) 
Wat houdt  SamenLoop voor Hoop op hoofdlijnen in?
De SLvH is een 24-uurs wandelestafette waarbij er door de deelnemers rondjes wordt gelopen op een van de velden van AVC Heracles.
Het evenement is gedurende 24 uur en staat symbool voor de ziekte kanker, welk ook dag en nacht door gaat. Tijdens dit evenement is er continu entertainment,, workshops, mogelijkheid voor de teams om te blijven overnachten op het terrein van de SLvH, voor kinderen van alles te beleven en is er voldoende te eten en te drinken, waarvan de opbrengst grotendeels naar het KWF gaat.
 
Verder zijn er drie belangrijke momenten, de zgn. ceremonies:
1. Openingsceremonie met onze eregasten. Dat zijn de mensen die kanker hebben en hun naasten. Ze lopen samen met o.a. de burgemeester de eerste ronde.
2. Kaarsenceremonie, om 23.00 uur ‘s avonds staan we even stil bij hen die er niet meer zijn.
3. Sluitingsceremonie, het geld wordt aan KWF overgedragen en we sluiten af.
 
Aan de deelnemers/teams wordt vanaf nu gevraagd om activiteiten te gaan ondernemen die geld opbrengen. Al die acties tezamen met de acties die in de 24 uur op 22 en 23 juni worden uitgevoerd brengen natuurlijk een bepaald bedrag bijeen. Dat geld gaat naar KWF Kankerbestrijding. Een deel van opbrengst gaat naar het nieuwe inloophuis in Almelo. Het Alma inloopershuis is een plek waar kankerpatiënten en hun familieleden en/of nabestaanden kunnen delen.
 
Bouwe Hellema heeft zich opgeworpen als teamcaptain en heeft de NOACH als team al aangemeld bij de Samenloop. Hij wordt geassisteerd door Frida Wessels.
We hopen als NOACH gemeente weer met een mooie grote groep mee te doen evenals in 2017! Je hoeft natuurlijk geen lid van de NOACH gemeente te zijn om met het NOACH team mee te kunnen lopen, dus vraag je familie en vrienden om samen met jou mee te doen !! 
DUS, meld je aan als loper van het NOACH team op de volgende site www.samenloopvoorhoop.nl/almelo en meld je aan als deelnemer van team NOACH. (team 15)
Deelname kost 15 euro dit komt geheel ten goede van het KWF, als je je aanmeldt op de site moet je dit overmaken. Volg de instructies op de vermelde site dan wijst het zich vanzelf.
 
Graag willen we samen met jullie extra acties bedenken en organiseren om als groep nog iets meer geld te genereren voor het KWF. Dus heb je een goed idee, kom ermee!!
We zullen in overleg met jullie een loopschema maken, er rekening mee houden dat met 2 of meer personen gezelliger is. Dus we kunnen veel wandelaars gebruiken!
 
Jullie doen toch ook (weer) mee?
Voor meer informatie kun je altijd bij 1 van ons terecht, telefoonnummer Bouwe: 06-53766185 of email hellema.prive@zonnet.nl of Frida, telefoon 06-23231455, email steefenfrida@gmail.com
terug
 
 
40 dagen-
tijd kalender

meer
 
Facebook
Hier gaat u naar de facebook pagina van NOACH
 
Actueel:
Kerkdienst uitzending op:

Klik daarvoor op moment van uitzending hier
Wilt u het later (en/of  in groot beeld) kunnen zien, dan kunt u dat doen bij kerkdienstgemist.nl
 
Meet and Eat met vluchtelingen    
 
Een goed verhaal - Jaarthema 2019-2020
meer
 
Wijknieuws

  meer
 
NOACH kerkdiensten op internet

Klik daarvoor op moment van uitzending hier    (zondag, 10 uur)  

Wilt u kerkdiensten vanuit onze Protestantse Wijkkerk NOACH in de herhaling beluisteren, klik daarvoor op het bovenstaande logo of klik hier en kijk onderaan op de pagina

Ook kunt u dat doen bij kerkdienstgemist.nl meer
 
Privacywetgeving
Hier leest u onze privacyverklaring
 
Elke eerste zondag
meer
 
De Boodschappenmand
meer
 
Opmaak Zondagsbrief
meer
 
De andere PGA-wijken
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.