PKN
 PGA WIJKGEMEENTE NOACH
 
Planning kerkbalans 2021 Planning kerkbalans 2021
Kerkbalans 2019 - planning 

Beste gemeenteleden,

Vanaf morgen (22 januari) zal de envelop voor de actie kerkbalans 2019 weer bij u worden bezorgd. Zoals gebruikelijk zal een week later uw antwoord worden opgehaald. Uiteraard vragen wij ook dit jaar weer nadrukkelijk uw aandacht voor deze voor onze kerk zo belangrijke actie. De kerk heeft uw bijdrage ook nu hard nodig om “kerk te kunnen zijn en blijven” en de financiële zorgen die nog altijd bestaan, te lijf te kunnen gaan. We zullen met z’n allen de schouders er onder moeten zetten. Daarom is een financiële bijdrage ook dit jaar weer van het grootste belang.Thema: Mijn kerk verbindt, mijn kerk in balans.
 
We zijn door de kerk verbonden met God, met elkaar en met de generaties voor en na ons. We houden elkaar vast in geloof en verbinden ons met mensen die steun nodig hebben. Nu het steeds vaker ‘ieder voor zich’ lijkt te zijn, is het de kerk die verbindt. Geef aan die verbinding. Geef aan Kerkbalans.

Het motto voor de actie kerkbalans 2018 is wederom hetzelfde als de afgelopen jaren, namelijk : "Mijn kerk in balans”. Of u dat ook zo voelt, kunt u middels uw bijdragen voor kerk en diaconie kenbaar maken op het formulier dat u in de envelop, die de komende week bij u wordt bezorgd, aantreft.

Namens de leden van de commissie geldwerving van NOACH bedank ik u alvast voor uw financiële  bijdrage.
Een bijzonder woord van dank aan alle gemeenteleden die zich ook dit jaar weer met hart en ziel inzetten om de actie Kerkbalans te laten slagen en hopelijk tot een succes te maken. Zonder hun inzet is dit niet mogelijk.

Dank u wel
Albert van ‘t Hag
terug
 
 
Together - Zang
 
Actueel:
Kerkdienst uitzending op:

Klik daarvoor op moment van uitzending hier
Wilt u het later (en/of  in groot beeld) kunnen zien, dan kunt u dat doen bij kerkdienstgemist.nl
 
NOACH kerkdiensten op internet

Klik daarvoor op moment van uitzending hier    (zondag, 10 uur)  

Wilt u kerkdiensten vanuit onze Protestantse Wijkkerk NOACH in de herhaling beluisteren, klik daarvoor op het bovenstaande logo of klik hier en kijk onderaan op de pagina

Ook kunt u dat doen bij kerkdienstgemist.nl meer
 
Privacywetgeving
Hier leest u onze privacyverklaring
 
Elke eerste zondag
meer
 
De Boodschappenmand
meer
 
Opmaak Zondagsbrief
meer
 
De andere PGA-wijken
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.