PKN
 PGA WIJKGEMEENTE NOACH
 
passie-pasen concert 2018 passie-pasen concert 2018
Indruk van het Passie Pasen concert 2018
In een goed gevulde NOACH kerkzaal beleefden we een prachtig Passie Pasen concert. Onder leiding van dirigent Frank den Bakker gaven 3 koren te weten het ACM, Baptistenkerkkoor en Together, samen met een groep van 8 strijkmusici een belevenisvolle avond met liederen en muziek en declamatie over de lijdenstijd. Dit was voor de aanwezigen een opmaat naar het Paasfeest van 2018 dat we de komende week hopen te vieren. De werkgroep Muziek in NOACH bedankte namens Rob Franken allen die een bijdrage hadden gegeven aan deze mooie avond.

-----------------------------
Zo vieren we Kerst en zo kijken we alweer uit naar de 40 dagentijd. Tijd om uw agenda te trekken en de datum van 23 maart te noteren. Dan vindt het eerste concert plaats in de serie concerten van Muziek in NOACH, het Passie-Pasen Concert. Traditioneel op de laatste vrijdagavond voor de Stille Week, 19.30 uur. Net als vorig jaar een gezamenlijk concert van de bekende drie "Den Bakker" koren. Vorig jaar was de kerk afgeladen vol en we hopen en verwachten dat dat ook dit jaar weer zo zal zijn. 

De aanvang is 19.30 uur, de entree is gratis. Na afloop wordt er een collecte gehouden ter dekking van de onkosten. In dit concert komen de vier dagen van Pasen: Witte Donderdag, Goede Vrijdag, Stille Zaterdag en Pasen voorbij door middel van inleidende teksten, koorzang en instrumentale bijdragen.  Medewerkenden zijn o.a.: het Almelo’s Christelijk Mannenkoor,  het koor De Lofstem en Zanggroep Together.
Voor meer informatie: Hans Klumpers, tel. 499686, email  h.klumpers@canisius.nl

terug
 
 
Together - Zang
 
Actueel:
Kerkdienst uitzending op:

Klik daarvoor op moment van uitzending hier
Wilt u het later (en/of  in groot beeld) kunnen zien, dan kunt u dat doen bij kerkdienstgemist.nl
 
NOACH kerkdiensten op internet

Klik daarvoor op moment van uitzending hier    (zondag, 10 uur)  

Wilt u kerkdiensten vanuit onze Protestantse Wijkkerk NOACH in de herhaling beluisteren, klik daarvoor op het bovenstaande logo of klik hier en kijk onderaan op de pagina

Ook kunt u dat doen bij kerkdienstgemist.nl meer
 
Privacywetgeving
Hier leest u onze privacyverklaring
 
Elke eerste zondag
meer
 
De Boodschappenmand
meer
 
Opmaak Zondagsbrief
meer
 
De andere PGA-wijken
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.