PKN
 PGA WIJKGEMEENTE NOACH
 
Komende zondagen Komende zondagen
Zondag 23 augustus. 10 e zondag van de zomer. Kees Bergström gaat dan voor. Op het
rooster staan als lezingen: Jesaja 51:1-6 en Matteüs 16:21-27.

Zondag 30 augustus. 11 e zondag van de zomer. We lezen uit de profeet Jeremia 7:23-28 en
Matteüs 17:14-20.


Zondag 6 september. Dit is de startzondag. Daar stond de medewerking van Together voor ingepland, maar het is op het ogenblik natuurlijk allemaal zeer onzeker, wat er wal weer kan en niet kan. Als ik dit schrijf lijkt het nog niet erg aannemelijk dat er weer een hele zanggroep mee zal kunnen doen. We hebben al een paar keer al wel de gewaardeerde medewerking van enkele zangers, maar een heel koor lijkt nog veel van het goede.

Voorbereidingen voor de dienst zijn bij het schrijven ook nog niet geweest. Er zouden nog wijzigingen kunnen optreden, maar anders zijn de lezingen Exodus 33:7-11 en Matteüs 18:15-20.

Zondag 13 september. 13e zondag van de zomer. Collega Koos Sluiter gaat dan voor. Op het rooster staan als lezingen Exodus 32: 7-14 en Matteüs 18:21-35. Maar gastpredikanten zijn er natuurlijk vrij in om daar eventueel van af te wijken.

Zelf ga ik dan voor in mijn eerste gemeente Schoonhoven en heb daarna nog vakantie t/m 4 oktober.

Zondag 20 september. 1e zondag van de herfst. Een andere plaatselijke collega gaat dan voor, Catherinus Elsinga. Lezingen het rooster zijn Jona 3:10-4:11 en Matteüs 20:1-16.

Zondag 27 september. 2e zondag van de herfst. Ook een collega woonachtig in Almelo gaat dan voor: Arie van Houwelingen. Het rooster geeft aan Exodus 18:1-4 en 25-32 en Matteüs 21:23-32.
 
Pastorale uren
Wanneer de pastorale uren weer door kunnen gaan is, ook nog lang niet duidelijk. Als dat wel het geval is zullen we dat zeker via de zondagsbrief laten weten.

Groet
Zo blijven het vreemde tijden. Bij schrijven komt er al weer een beperkt aantal mensen in de kerk. Dat is leuker dan helemaal tegen lege stoelen aankijken, maar we zien natuurlijk zeer uit naar het moment dat we elkaar weer zonder beperkingen kunnen ontmoeten. Je merkt dat iedereen behoorlijk coronamoe wordt, en de weerstand tegen maatregelen zie je toenemen. Toch zullen we het moeten volhouden, tot het echt niet meer nodig is. De ernst van de ziekte en de eventuele gevolgen daarvan zijn zeker niet te onderschatten.

Met hartelijke groet, Dick van Bart

 
terug
 
 
Facebook
Hier gaat u naar de facebook pagina van NOACH
 
Actueel:
Kerkdienst uitzending op:

Klik daarvoor op moment van uitzending hier (21:00)
Wilt u het later (en/of  in groot beeld) kunnen zien, dan kunt u dat doen bij kerkdienstgemist.nl
 
Meet and Eat met vluchtelingen    
 
Een goed verhaal - Jaarthema 2019-2020
meer
 
Wijknieuws

  meer
 
NOACH kerkdiensten op internet

Klik daarvoor op moment van uitzending hier    (zondag, 10 uur)  

Wilt u kerkdiensten vanuit onze Protestantse Wijkkerk NOACH in de herhaling beluisteren, klik daarvoor op het bovenstaande logo of klik hier en kijk onderaan op de pagina

Ook kunt u dat doen bij kerkdienstgemist.nl meer
 
Privacywetgeving
Hier leest u onze privacyverklaring
 
Elke eerste zondag
meer
 
Oud papier Actie
meer
 
De Boodschappenmand
meer
 
Opmaak Zondagsbrief
meer
 
De andere PGA-wijken
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.