PKN
 PGA WIJKGEMEENTE NOACH
 
Komende zondagen Komende zondagen
Pastorale uren
De pastorale uren zullen dit kalenderjaar nog helaas geen doorgang vinden. Daarna wordt gekeken of dat al weer verantwoord is.
---------------------   

Zondag 20 december: 4e zondag van Advent. 2 Samuel 7:4-16 en Lucas 1:26-38.

Donderdag 24 december: 22 uur. Kerstnacht. De voorbereidingsgroep heeft er weer iets moois van proberen te maken. Het thema is: Wees niet bang! Maar blijkbaar is er heel wat om bang voor te zijn. Je hoort het wel 365 keer in de Bijbel. Iedere dag kent zijn eigen zorgen en toch: Wees niet bang! Bij al die dingen waar je als een muur teenop ziet. Misschien dat er ook wat licht schijnt. De jongeren willen dit symbolisch voor ons gestalte gaan geven.
Dat sluit ook mooi aan bij hun rode draad in deze weken : Van zwijnenstal naar Kerststal.
We lezen Lucas 1 : 26-33 en Lucas 2:1-7. Als ik dit schrijf, oefent Together noodgedwongen weer even niet. Of zij in deze dienst aanwezig kunnen zijn, is dan ook weer zeer de vraag, maar anders vinden we hopelijk ook wel weer wegen, om een en ander zo goed mogelijk in te vullen.

Vrijdag 25 december: 10 uur: Kerstmorgen. Hert thema voor deze hoogtijdag is: Licht in onze ogen. NOACH-jong heeft ook zijn aandeel in deze dienst. We hebben een klein gloria van Hein Stufkens en lezen uit Jesaja 9:1-5 over het schitterende Licht en het Kerstevangelie uit Lucas 2:1-20. Er komt een verhaal van Theo. We horen natuurlijk muziek van onze eigen orgelman Jos, maar ook van Stef Bos: Jij daar in het donker.
Dat belooft toch hopelijk een mooie en feestelijke dienst te worden?

En dan zijn we nog het jaar niet uit want we hebben ook nog Zondag 27 december.
Dit is de Top 20000-dienst. We zullen hier geen koor hebben om de bekende redenen. Maar we vinden al of niet direct uit de Top-2000-lijst genoeg liederen die ons een beetje moed geven in deze donkere dagen. Gonneke heeft ook al toegezegd om mee te werken aan deze dienst. Dus dat wordt ook een dienst voor jong en oud. 
terug
 
 
40 dagen-
tijd kalender

meer
 
Facebook
Hier gaat u naar de facebook pagina van NOACH
 
Actueel:
Kerkdienst uitzending op:

Klik daarvoor op moment van uitzending hier
Wilt u het later (en/of  in groot beeld) kunnen zien, dan kunt u dat doen bij kerkdienstgemist.nl
 
Meet and Eat met vluchtelingen    
 
Een goed verhaal - Jaarthema 2019-2020
meer
 
Wijknieuws

  meer
 
NOACH kerkdiensten op internet

Klik daarvoor op moment van uitzending hier    (zondag, 10 uur)  

Wilt u kerkdiensten vanuit onze Protestantse Wijkkerk NOACH in de herhaling beluisteren, klik daarvoor op het bovenstaande logo of klik hier en kijk onderaan op de pagina

Ook kunt u dat doen bij kerkdienstgemist.nl meer
 
Privacywetgeving
Hier leest u onze privacyverklaring
 
Elke eerste zondag
meer
 
De Boodschappenmand
meer
 
Opmaak Zondagsbrief
meer
 
De andere PGA-wijken
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.