PKN
 PGA WIJKGEMEENTE NOACH
 
Kanselboodschap Algemene Kerkenraad - 6 december 2015 Kanselboodschap Algemene Kerkenraad - 6 december 2015
Gisteravond is in een gezamenlijke vergadering van Wijkkerkenraad Pniël en de Algemene Kerkenraad de voordracht van de beroepingscommissie Pniël aanvaard. In verband daarmee is de volgende kanselafkondiging opgesteld:
 
Graag bericht de Algemene Kerkenraad het volgende:
De beroepingscommissie van wijkgemeente Pniël heeft ten aanzien van de te beroepen predikant in de vacature van ds. Rein van Dijk een advies uitgebracht. Dit advies is uitgebracht in de, daartoe op 3 december jl. gehouden, gezamenlijke vergadering van de Kerkenraad wijkgemeente Pniël en de Algemene Kerkenraad.
Door de beroepingscommissie is ds. Marco Montagne voorgedragen als te beroepen predikant. Momenteel is ds. Montagne als predikant verbonden aan de Protestantse wijkgemeente Rotterdam-Schiebroek.
De Algemene Kerkenraad is verheugd u, mede namens de kerkenraad van wijkgemeente Pniël, te kunnen meedelen dat deze voordracht unaniem door beide kerkenraden is aanvaard.
 
Als Algemene Kerkenraad wensen wij de kerkenraad en wijkgemeente Pniël van harte Gods zegen toe bij de verdere afwikkeling van de beroepsprocedure, in de hoop dat men snel de nieuwe predikant welkom kan heten

Namens de AK,
 
Adriaan Pas
-scriba a.i.-
 
terug
 
 
Together - Zang
 
Actueel:
Kerkdienst uitzending op:

Klik daarvoor op moment van uitzending hier
Wilt u het later (en/of  in groot beeld) kunnen zien, dan kunt u dat doen bij kerkdienstgemist.nl
 
NOACH kerkdiensten op internet

Klik daarvoor op moment van uitzending hier    (zondag, 10 uur)  

Wilt u kerkdiensten vanuit onze Protestantse Wijkkerk NOACH in de herhaling beluisteren, klik daarvoor op het bovenstaande logo of klik hier en kijk onderaan op de pagina

Ook kunt u dat doen bij kerkdienstgemist.nl meer
 
Privacywetgeving
Hier leest u onze privacyverklaring
 
Elke eerste zondag
meer
 
De Boodschappenmand
meer
 
Opmaak Zondagsbrief
meer
 
De andere PGA-wijken
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.