PKN
 PGA WIJKGEMEENTE NOACH
 
Jeugd NOACH Jeugd NOACH
Jong - Oppas
Van jongs af aan zijn mensen welkom bij NOACH. Wie nog te jong is om de kerkdienst bij te wonen, kan tijdens de dienst naar de oppas.

NOACH jong - van 4 tot 20 jaar
Vanaf 2020 wordt er rond hoogtijdagen met een project gewerkt. Op de pagina jeugd en onder Aanstaande zondag kunt u lezen over het dan actuele project.

Middelbare schooljeugd - Jeugdkerk
Voor de middelbare schooljeugd (12 tot 18 jaar) is er elke 1 e en 3 e zondag van de maand Jeugdkerk. Deze dienst gericht op de belevingswereld van jongeren, vervangt voor hen de reguliere kerkdienst. Vanaf 18 jaar is er een gat. Jongeren die bijvoorbeeld gaan studeren worden uit het oog verloren. Ook wordt hen geen overgang van jeugdkerk naar de reguliere kerk geboden. De jeugdouderlingen proberen nu de 18+ers tot 30 jaar in beeld te krijgen en (informeel) bij de gemeente te (blijven) betrekken.  Ouders van Dopelingen
Ouders van dopelingen worden binnen NOACH ‘gevolgd’. Het is daarbij wel van belang dat deze ouders ook de ouderling op de hoogte houden van belangrijke ontwikkelingen, zodat de informatievoorziening van beide kanten optimaal verloopt. 
terug
 
 
Together - Zang
 
Actueel:
Kerkdienst uitzending op:

Klik daarvoor op moment van uitzending hier
Wilt u het later (en/of  in groot beeld) kunnen zien, dan kunt u dat doen bij kerkdienstgemist.nl
 
NOACH kerkdiensten op internet

Klik daarvoor op moment van uitzending hier    (zondag, 10 uur)  

Wilt u kerkdiensten vanuit onze Protestantse Wijkkerk NOACH in de herhaling beluisteren, klik daarvoor op het bovenstaande logo of klik hier en kijk onderaan op de pagina

Ook kunt u dat doen bij kerkdienstgemist.nl meer
 
Privacywetgeving
Hier leest u onze privacyverklaring
 
Elke eerste zondag
meer
 
De Boodschappenmand
meer
 
Opmaak Zondagsbrief
meer
 
De andere PGA-wijken
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.