PKN
 PGA WIJKGEMEENTE NOACH
 
Workshopmarathon Workshopmarathon
Jeugd - Soberheidsactie 2015
De workshopmarathon heeft een bedrag opgebracht van 1000.- Euro.
Op zondag 19 april 2015 heeft Gonneke Bennes dit bedrag in de kerkdienst overhandigd aan de voorzitter van de Gravenruiters. Deze was heel blij met het bedrag, en hij gaf aan dat het zeker goed besteed zal worden.

Workshops voor het goede doel
Ook dit jaar organiseren we weer een Workshopmarathon voor de soberheidsactie.
Doel dit jaar is Stichting De Gravenruiters in Almelo. De Stichting maakt het mogelijk dat mensen met een handicap onder professionele begeleiding aangepast kunnen pony/paardrijden. Bij De Gravenruiters rijden wekelijks vele gehandicapten, voornamelijk kinderen waarvan 90% een beperking heeft. Ook is er het Meidenproject; gericht op meiden tussen 11 en 18 jaar met sociaal emotionele problemen. Kijk voor meer informatie op www.degravenruiters.nl

Workshopmarathon
De Workshopmarathon is op zaterdag 21 maart van 13:00 tot 17:00 uur in NOACH. U, uw gezin, familie, vrienden, buren en kennissen zijn van harte uitgenodigd voor een leuke dag. Voor slechts €5,- kunt u meedoen aan een van de geweldige workshops. De opbrengst van de workshopmarathon gaat 100% naar de Gravenruiters. Vijf euro was nog nooit zo goed besteed: u leert iets nieuws èn draagt bij aan het geluk van een heleboel mensen.Ook voor wie geen workshop wil volgen, is er genoeg te doen en te zien.

Gevraagd
We zijn ook op zoek naar mensen die een leuke workshop willen geven. Voorbeelden van wat we afgelopen jaren hebben gehad: sieraden maken, cupcakes versieren, striptekenen, haarcreaties maken en schaken. Maar misschien bent u wel heel goed met de kettingzaag of schrijft u prachtige gedichten of ben je een echte dramakoningin of kunt u fantastische dingen met piepschuim. 

Geef je zelf een workshop of weet je iemand? Neem dan contact op met Gonneke Bennes (06 48 266 477 of gonnekebennes@gmail.com).

​Spaardoosjes
De opbrengst van de bekende spaardoosjes van de soberheidsactie is ook voor de Gravenruiters dit jaar. U vindt ze bij de ingangen van de kerk.
terug
 
 
Facebook
Hier gaat u naar de facebook pagina van NOACH
 
Together - Zang
 
Actueel:

Kerkdienst uitzending op:

Klik daarvoor op moment van uitzending hier
Wilt u het later (en/of  in groot beeld) kunnen zien, dan kunt u dat doen bij kerkdienstgemist.nl Meet and Eat met vluchtelingen    
 
Een goed verhaal - Jaarthema 2019-2020
meer
 
Wijknieuws

  meer
 
NOACH kerkdiensten op internet

Klik daarvoor op moment van uitzending hier    (zondag, 10 uur)  

Wilt u kerkdiensten vanuit onze Protestantse Wijkkerk NOACH in de herhaling beluisteren, klik daarvoor op het bovenstaande logo of klik hier en kijk onderaan op de pagina

Ook kunt u dat doen bij kerkdienstgemist.nl meer
 
Privacywetgeving
Hier leest u onze privacyverklaring
 
Elke eerste zondag
meer
 
De Boodschappenmand
meer
 
Opmaak Zondagsbrief
meer
 
De andere PGA-wijken
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.