PKN
 PGA WIJKGEMEENTE NOACH
 
Programma uitwisseling Almelo – Jihlava Programma uitwisseling Almelo – Jihlava
Programma uitwisseling Almelo – Jihlava
 
Donderdag 30 april: Rond 17:30 uur worden de gasten verwacht bij de kerkzaal NOACH.
Gasten en gastgezinnen krijgen soep, broodjes en een kroket.
 
Vrijdag 1 mei: Vrijdagochtend geen programma.
Om 13:00 uur verzamelen op de parkeerplaats bij NOACH.
Vertrek naar het Veenmuseum in Vriezenveen.
’s Avonds om 19:00 uur komen we bij elkaar in de kerkzaal voor een spelletjesavond. Voor jong en oud valt er wat te beleven. Gemeenteleden zijn ook van harte uitgenodigd om deze avond mee te doen. We maken het niet te laat.
 
Zaterdag 2 mei: Tussen 07:30 en 07:45 uur weer op de parkeerplaats bij NOACH. Met de bus haan we naar Zandvoort, daarna naar Amsterdam waar we een stadswandeling en een rondvaart door de grachten maken. De gastgezinnen zorgen wel voor een lunchpakket/fruit/drinken voor de gasten en natuurlijk voor jezelf.
In de bus is koffie/thee/frisdrank aanwezig. Gastgezinnen gaan gratis mee. Er zijn 10 plekken over in de bus. Tegen betaling van € 15,00 kunnen gemeenteleden mee. Graag aanmelden bij Harry Westerdiep, tel. 492954 of email h.e.westerdiep@hsi.nl en dat onder het motto: wie het eerst komt, het eerst maalt.
Tegen 19:00 uur hopen we terug te zijn in Almelo, waar we dan in de kerk aanschuiven bij een stamppottenbuffet, samengesteld door een kookploeg.
Gastgezinnen die niet mee konden met de busreis, worden na afloop van het stamppottenbuffet gebeld om hun gasten op te halen bij de kerk.
 
Zondag 3 mei: Om 10:00 uur is er kerkdienst met daarna koffiedrinken. Gemeenteleden van NOACH wordt gevraagd het liedboek mee te nemen, omdat we zoveel mogelijk proberen de Tsjechische liederen te projecteren via de beamer.
Verder geen programma tot 16:00 uur, want dan komen we bij elkaar in NOACH voor een borrel met aansluitend een barbecue.
Ook hiervoor geldt dat gastgezinnen niets betalen, wel even het aantal personen doorgeven aan Harry Westerdiep.
Gemeenteleden kunnen ook meedoen, echter tegen betaling van € 10,00 (incl. 2 consumpties).
De avond is er dan verder geen programma.
 
Maandag 4 mei: Meestal willen de gasten op tijd vertrekken. Afscheid hebben we zondag van elkaar genomen. Indien gewenst zorgen de gastgezinnen nog voor eten/fruit/drinken voor onderweg.
terug
 
 
Together - Zang
 
Actueel:
Kerkdienst uitzending op:

Klik daarvoor op moment van uitzending hier
Wilt u het later (en/of  in groot beeld) kunnen zien, dan kunt u dat doen bij kerkdienstgemist.nl
 
NOACH kerkdiensten op internet

Klik daarvoor op moment van uitzending hier    (zondag, 10 uur)  

Wilt u kerkdiensten vanuit onze Protestantse Wijkkerk NOACH in de herhaling beluisteren, klik daarvoor op het bovenstaande logo of klik hier en kijk onderaan op de pagina

Ook kunt u dat doen bij kerkdienstgemist.nl meer
 
Privacywetgeving
Hier leest u onze privacyverklaring
 
Elke eerste zondag
meer
 
De Boodschappenmand
meer
 
Opmaak Zondagsbrief
meer
 
De andere PGA-wijken
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.