PKN
 PGA WIJKGEMEENTE NOACH
 
Jongeren die hongeren 2017 Jongeren die hongeren 2017
Jongeren voor Huntington
De soberheidsactie in 2017 staat binnen NOACH in het teken van de ziekte van Huntington. ​M​et een klein actieteam jongeren en jeugdwerkers zijn we begonnen aan ​een Almelose​ actie​ om enerzijds meer bekendheid geven aan de verschrikkelijke ziekte en de mooie campagne daaromheen (http://www.campagneteamhuntington.nl/) en anderzijds om geld op te halen en zo bij te dragen aan de benodigde 4 miljoen voor onderzoek.

We willen dit heel graag ​samen ​doen; samen kunnen we een heleboel geld ophalen!
In de 40-dagentijd, de Stille Week en met Pasen gaan we via een Facebookpagina (en uiteraard live en via traditionele middelen) actievoeren. Dus vanaf 1 maart t/m 16 april.
In de loop van februari gaat de Facebookpagina live en vanaf dat moment zal ook in de kerken en op andere plekken steeds iets te horen, zien en lezen zijn over de acties. We houden iedereen de komende tijd op de hoogte, om zoveel mogelijk aandacht voor de actie te krijgen. 
Meer informatie via  06 48 266 477
 
 
Serious Request 2015 Serious Request 2015
!Jongeren die Hongeren 2015!
Het weekend van 20 december 2015 hebben jongeren in Almelo laten zien dat ze er veel voor over hebben om andere jongeren te helpen, door acties te doen voor Serious Request van 3FM en het Rode Kruis. Bij de Pniel en NOACH is 24 uur niet gegeten (wat tot zeer creatieve uitspattingen heeft gezorgd, en jongeren van de Bleek hebben de cheque al lopend en fietsend van Almelo naar het Glazen Huis in Heerlen gebracht. Ook de Ontmoeting en de Grote Kerk hebben hun steentje bijgedragen.
NOACH kon zondagochtend melden dat de laatste tussenstand €1662,72 was. Dank voor uw gulle bijdrage! Op de cheque vanuit de 5 PGA wijkgemeenten stond uiteindelijk €4634,99 en daar is de afgelopen week nog een paar honderd euro bijgekomen.
Ik ben ontzettend trots op onze eigen jongeren dat ze zich weer hebben ingezet voor anderen. De 24 uur waren heel gezellig en zo om! Daarnaast vind ik het geweldig dat het gelukt is om deze actie met alle 5 de wijkgemeenten te organiseren. Dat smaakt zeker naar meer!

Gonneke Bennes

link filmpje: https://youtu.be/7c6NgtTnhZE

 
Jongeren die hongeren 2014 Jongeren die hongeren 2014

Actie Jongeren die Hongeren voor Serious Request:
De opbrengst van ‘NOACH jongeren die hongeren 2014’ is maar liefst 2000 euro! Op kerstochtend hebben de jongeren dit in de dienst aan de gemeente meegedeeld. Ze hebben de cheque met het bedrag op dinsdag 23 december zelf bij het Glazen Huis (van Serious Request) in Haarlem overhandigd.
 
 
Facebook
Hier gaat u naar de facebook pagina van NOACH
 
Actueel:
Meet and Eat met vluchtelingen    
 
Een goed verhaal - Jaarthema 2019-2020
meer
 
Wijknieuws

  meer
 
NOACH kerkdiensten op internet

Klik daarvoor op moment van uitzending hier    (zondag, 10 uur)  

Wilt u kerkdiensten vanuit onze Protestantse Wijkkerk NOACH in de herhaling beluisteren, klik daarvoor op het bovenstaande logo of klik hier en kijk onderaan op de pagina

Ook kunt u dat doen bij kerkdienstgemist.nl meer
 
Privacywetgeving
Hier leest u onze privacyverklaring
 
Elke eerste zondag
meer
 
Oud papier Actie
meer
 
De Boodschappenmand
meer
 
Opmaak Zondagsbrief
meer
 
De andere PGA-wijken
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.