PKN
 PGA WIJKGEMEENTE NOACH
 
meat and eat met vluchtelingen meat and eat met vluchtelingen
We zijn in afwachting van een nieuwe datum hiervoor.

                                                  ----------------------


9 maart 2019: Meet and Eat met vluchtelingen!

Stichting Present Almelo organiseert op zaterdag 9 maart opnieuw een “Meet and Eat”; samen aan tafel met vluchtelingen. Een laagdrempelige manier om iets te betekenen voor vluchtelingen van het AZC of statushouders uit Almelo. Als gastadres ontvang je thuis twee (of meer) vluchtelingen aan tafel en ga je samen eten.

Meet & Eat in het kort:
Je meldt je aan als gastadres – Stichting Present zorgt voor een goede match – je ontvangt alle informatie, instructies en tips voor de Meet & Eat avond – op de dag zelf haal je je gasten om 16:00 (let op: dit tijdstip is vervroegd!) op bij het AZC/ woonadres* – thuis ga je samen eten – aan het einde van de Meet & Eat breng je de gasten weer terug. Uiteraard zorgen wij voor goede begeleiding en nazorg.

Wil je vluchtelingen in Almelo ook een warm welkom bieden en op een laagdrempelige manier bijdragen aan hun integratie? Meld je dan voor maandag 4 maart  a.s. aan op www.presentalmelo.nl/meet-eat, mail naar: of neem telefonisch contact op: 06-14294984
De overige data voor Meet & Eat in 2019 staan gepland op: vrijdag 14 juni (start:17:30) en zaterdag 9 november. (start:16:00)

Namens Stichting Present Almelo,
Alie Dijkstra


* statushouders die in Almelo wonen komen op eigen gelegenheid naar het gastadres of worden door het gastgezin opgehaald.


 
terug
 
 

Inloggen


Privacywetgeving
Hier leest u onze privacyverklaring
 
Actueel:
Aanstaande Zondag   Zondagsbrief 
Beleidsplan
Muziek in NOACH
Meet and Eat met vluchtelingen    Kerkbalans-uitslag
 
Een goed verhaal - Jaarthema 2019-2020
meer
 
Wijknieuws
meer
 
Facebook
Hier gaat u naar de facebook pagina van NOACH
 
NOACH kerkdiensten op internet

Klik daarvoor op moment van uitzending hier    (zondag, 10 uur)  

Wilt u kerkdiensten vanuit onze Protestantse Wijkkerk NOACH in de herhaling beluisteren, klik daarvoor op het bovenstaande logo of klik hier en kijk onderaan op de pagina

Ook kunt u dat doen bij kerkdienstgemist.nl meer
 
Elke eerste zondag
meer
 
Oud papier / Nieuwe plek
meer
 
De Boodschappenmand
meer
 
Opmaak Zondagsbrief
meer
 
De andere PGA-wijken
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.