PKN
 PGA WIJKGEMEENTE NOACH
 
Aanstaande zondag Aanstaande zondag
Zondag 15 december: 3e zondag van Advent: Ook nu is er weer kindernevendienst in samenwerking met de jeugdkerk. We gaan verder met de lezing uit de profeet Micha, en voor deze zondag 6:1-8 met woorden die ook in de dagen voor Pasen klinken: Mijn volk, wat heb ik je misdaan? En uit het N.T.: Matteüs 11:2-11 over Jezus en Johannes. Het thema is; Hoe maak je het goed?

--------------------------- NOACH JONG -----------------------------

15 december:
Kerst met NOACH Jong. 
U las het hierboven al: kinderen en jongeren van 4 tot en met +/- 20 jaar hebben zondag 15 december een eigen gezellige kerkdienst. De kinderen worden opgehaald door de jongeren en we komen aan het eind van de dienst ook samen terug om met de gemeenteleden de dienst af te sluiten. We hebben het over wensen voor elkaar en wensen voor een ander. Kerstochtend is een feestelijke dienst voor jong en oud.

Lichtjestocht
We lopen dit jaar de Lichtjestocht in het Beeklustpark met NOACH Jong! Op Kerstavond verzamelen we om  17:30 uur bij de Pnielkerk (Rembrandtlaan 352) voor warme chocolademelk en wat lekkers. Loop je met ons mee!?
Uiteraard zijn ook minder jonge gemeenteleden welkom om aan te sluiten. Wilt u zich dan ook opgeven?  
Mail of app dan naar Gonneke: , 0648266477.

Op de 1e en 3e zondag van Advent is er Kindernevendienst in samenwerking met de jeugdkerk. Iedere week worden de adventskaarsen aangestoken. De kinderen worden uit de kerk opgehaald door jongeren van de jeugdkerk, In de kerk lezen we Micha 2 en Matteüs 24:32-44, met als hoofdthema: Geef licht!, en als onderthema voor deze zondag: Wie maakt het licht?

Hoi allemaal,

Hierbij (nogmaals) de uitnodiging voor Kerst met NOACH Jong! We beginnen met eerste advent, dus zondag. Zijn jullie erbij!? Het wordt heel leuk en gezellig.
De kinderen beginnen trouwens even bij hun ouders/grootouders, maar worden al gauw door de jongeren opgehaald

Groet,
Team NOACH JongLiturgisch bloemstuk 3e advent
Het groen van de derde krans op de schikking komt van de conifeer die symbool staat voor de levensboom.
We hebben hem versierd met een slinger van pinda’s om  iets te laten zien van rechtvaardig zijn, lief hebben en oog hebben voor de vogels.
Onze levensopdracht om mens , dier  en schepping  goed  tegemoet te treden komt hiermee tot uitdrukking.

Op de muur hebben we de kleur roze toegevoegd omdat we op deze derde advent al iets mogen zien van het Licht dat dichterbij komt.

terug
 
 

Inloggen


Kerstconcert
meer
 
Actueel:
Meet and Eat met vluchtelingen    
 
JIHLAVA WERKGROEP ACTIES 2019
meer
 
Een goed verhaal - Jaarthema 2019-2020
meer
 
Wijknieuws

  meer
 
Facebook
Hier gaat u naar de facebook pagina van NOACH
 
NOACH kerkdiensten op internet

Klik daarvoor op moment van uitzending hier    (zondag, 10 uur)  

Wilt u kerkdiensten vanuit onze Protestantse Wijkkerk NOACH in de herhaling beluisteren, klik daarvoor op het bovenstaande logo of klik hier en kijk onderaan op de pagina

Ook kunt u dat doen bij kerkdienstgemist.nl meer
 
Privacywetgeving
Hier leest u onze privacyverklaring
 
Elke eerste zondag
meer
 
Oud papier Actie
meer
 
De Boodschappenmand
meer
 
Opmaak Zondagsbrief
meer
 
De andere PGA-wijken
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.